Játékötletek, ajándékötletek, dekorációk, meghívók

Szülinapi zsúr otthon

Szülinapi zsúr otthon

Gyorsjátékok a buli elejére, ráhangolódáshoz

2016. április 28. - bopire

Nálunk jól bevált szokás, hogy a zsúr elején rövid mókás játékokat játszunk velük.

Evolúciós játék

Ajánlott korosztály: 7-8 éves kortól

Játékosok száma:  min. 6 fő, de minél többen vannak annál izgalmasabb a játék

A játékban 5 evolúciós szint van, amőba, bogár, csirke, majom, Superman. Mindegyikhez kitalálunk egy megjelenítési formát. Pl az amőbánál úgy csinálnak a karjukkal mintha úsznának vagy a majomnál az egyik kezükkel a fejüket vakarják és közben ugrálnak.

A játék elején mindenki amőba, körbe járkálnak a teremben, és ha összetalálkoznak egy másik amőbával, akkor kő-papír-olló játék segítségével  döntik el ki léphet feljebb egy szinttel. Aki veszít, annak keresnie kell egy másik amőbát és újra próbálkoznia. Mindenki csak a saját szintjén lévőkkel küzdhet meg. Az nyer aki a leghamarabb végigmegy az evolúciós szinteken.

Vadászos játék

Ajánlott korosztály: 4-5 éves kortól

Játékosok száma: min.  6 fő

Eszközök: 1 db papírlap

Körbe állunk, és mindenki választ magának egy állatnevet. A játék elején többször ismételjük el ki melyik nevet választotta, mert ezeket meg kell jegyeznie a játékosoknak. Kijelölünk egy vadászt, aki a kör közepére áll, valamint egy kezdőjátékost, aki megmondja, hogy kire kell vadászni.  Pl. ha a cicát kell levadászni, akkor a vadász gyorsan a cicához fut, és a fejére csap egyet a hengerré formált papírlappal. De ha a cica gyorsan mond egy másik állatot mielőtt levadásznák, akkor már a másik állatot kell leütnie a vadásznak. Ha valakit leütnek ,akkor helyet cserél a vadásszal, és most az előző vadász mondja meg, hogy kire kell vadászni.  

Japán foci

Ajánlott korosztály: 4-5 éves kortól

Játékosok száma: min. 8 fő

Körbe állunk, úgy hogy a  lábak összeérnek és mindenki kis terpeszben van. Egy labdát kell gurítanunk úgy, hogy átmenjen a másik játékos lába között, ami pedig felénk jön azt ki kell védeni. A gólokért amiket mi lövünk plusz pontot kapunk, amit mi kapunk azért mínusz pontot.

Portré készítése a szülinaposról

Mindenki kap egy papírlapot és le kell rajzolni a szülinapost. A végén az ünnepelt kiválasztja a nyertes művet.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamiszulinap.blog.hu/api/trackback/id/tr998671330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szabo.julia 2016.05.31. 21:07:58

Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani a LogiKoffer-t, ha igazán egyedi szülinapot szeretnétek gyereketek számára!
A LogiKoffer egy élő logikai kincskereső csapatjáték, ideális választás szülinapi bulikra, ha az szeretnéd, hogy az időtöltés szórakoztató és gondolkodtató legyen egyszerre. Mi nagyon jól éreztük magunkat! Részletek itt: www.logikoffer.oldalunk.hu
Foglalás: +3620 2130 588
süti beállítások módosítása