Játékötletek, ajándékötletek, dekorációk, meghívók

Szülinapi zsúr otthon

Szülinapi zsúr otthon

Miért jó ha otthonunkban tartjuk gyermekünk szülinapi zsúrját?

2016. április 17. - bopire

 

viragrajz.jpgHa otthonra szervezzük a gyermekünk szülinapi buliját, kétségtelen hogy nagy energia befektetést igényel, de én úgy gondolom, hogy maximálisan megérni. Nem csak anyagilag, hanem azért is mert így minden kis apró részlet a szülinaposról szól. Másfelől így jobban tudunk a meghívott vendégek igényeihez is igazodni.  A meghívók elkészítésétől a programok kitalálásán át a dekorációig mindenbe bevonhatjuk a gyerekeket. Sokkal izgatottabban fogja vári a szülinapját, hiszen az ő kedvenc meséje köszön vissza a meghívón, az általa készített vagy megálmodott dekoráció fogja várni a barátait. A közösen végzett munka mélyíti a szülő gyerek kapcsolatot is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamiszulinap.blog.hu/api/trackback/id/tr508606686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szabo.julia 2016.05.31. 21:21:13

Mindenkinek jó szívvel tudom ajánlani a LogiKoffer-t, ha egy igazán egyedi szülinapot szeretnétek rendezni gyereketek számára otthonotokban!
A LogiKoffer egy élő logikai kincskereső csapatjáték, ideális választás szülinapi bulikra, ha az szeretnéd, hogy az időtöltés szórakoztató és gondolkodtató legyen egyszerre. Mi nagyon jól éreztük magunkat! Részletek itt: www.logikoffer.oldalunk.hu
Foglalás: +3620 2130 588
süti beállítások módosítása