Játékötletek, ajándékötletek, dekorációk, meghívók

Szülinapi zsúr otthon

Szülinapi zsúr otthon

Feliratok

2016. április 28. - bopire

A szülinapokra saját magunk is készíthetünk feliratokat. Nem kell hozzá más csak néhány színes papírlap, ragasztó, olló. 

1. Látványos feliratot készíthetünk egyszerűen. 1 koronghoz 2 db A/4-es lapra van szükségünk, mindkettőt a rövidebb oldala mentén harmonikahajtogatással meghajtunk, majd félbehajtjuk és a 2 legyezőből kört alkotunk és összeragasztjuk. Majd fehér lapból egy 10 cm átmérőjű kört ragasztunk a közepére, amire a betű kerül majd. 

felirat_kepek_2.jpg

2. Ha nincs sok időnk de mégis látványosat szeretnénk alkotni, akkor a következő megoldást érdemes választani. Az A/5-ös lapokból aljából kivágunk egy kis háromszöget, ráragasztjuk a kivágott betűket. majd lyukasztó segítségével a tetején lyukakat készítünk. és felfűzzük egy szalagra. 

 felirat_kepek1_1.jpg

 

3. Szintén A/5-ös lapokból készíthetjük el a következő feliratot is. Nem kell mást tenni, mint a háromszögeket kivágni a lapokból, ráragasztani a fehér virágokat, majd azok közepébe a betűket. Végül ezt is felfűzhetjük szalagra. 

felirat_kepek2_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenamiszulinap.blog.hu/api/trackback/id/tr998671224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása